top of page

Online workshop "Spannende gesprekken"Wat als een dialoog spannend is, zienswijzen op gespannen voet met elkaar staan, een open houding en nieuwsgierigheid ontbreekt. Lukt het dan om naar elkaar te luisteren zonder om de hete brei heen te draaien? Wat kun je als dialoog-begeleider doen om veiligheid te brengen, luisteren en dialoog (weer) mogelijk te maken? Hoe geef je heftige emoties en sterke meningen een plek en kom je (weer) in gesprek?


Op vrijdag 24 september 2021 wordt deze online Workshop georganiseerd door Utrecht in Dialoog. Als ervaren dialoog begeleider en vrijwilliger voor Utrecht in Dialoog voer ik als professional deze online workshop uit. Heb je ok interesse in de workshop? Kijk naar agenda op Dyhme.com en op www.xwebinar.nl voor data.


In deze workshop voor ervaren dialoog begeleiders verdiepen we onze kennis over het omgaan met spannende situaties, als er veel op spel staat. En op wat er nodig is om tot spannende gesprekken te komen, verschillende bubbels en perspectieven in gesprek te krijgen?

De methode van het Waarderend Onderzoek of Appreciative Inquiry wordt daarbij gebruikt. Een uitgebreide toolbox is voorhanden die kan worden ingezet bij het bespreken van verschillende scenario's met lastige situaties. Ook de voorwaarden voor het organiseren, ontwerpen en faciliteren van dialogen, waarbij de kans op "lastige gesprekken" groot is worden besproken.


De online workshop duurt drie uur, inclusief pauze en omvat twee onderzoeksronden.

Meer informatie: francisca@xwebinar.nl


Photo by Afif Kusuma on Unsplash


10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page