Projecten

 • Online Event Design
  Online Event Design
  Hoe ontwerp je in drie uur en methodisch online activiteiten in de aanloop naar een fysiek Event, waarbij de behoefte van verschillende deelnemers groepen centraal staat en succesfactoren ingebouwd worden? In deze workshop krijg je basisinformatie en doe je het.
 • Webinar Silent Learners
  Webinar Silent Learners
  Een webinar voor professionals uit lidstaten van de Europese Gemeenschap die bezig zijn met Distance Learning en E-learning. Het thema was” De kracht van stille leerlingen (Silent learners) in een groep.” Het thema kwam voort uit de ervaringen die Francisca Frenks had opgedaan tijdens het faciliteren van meerdere online Problem Based Learning groepen tijdens het […]
 • Cursus Online & Synchroon Leren
  Cursus Online & Synchroon Leren
  Ontwerp een Blended Leertraject voor Online en Synchroon Leren voor docenten van Saxion, met online didactiek, gebruikmakend van het LMS Blackboard en de daarbij behorende  modulen voor online en synchrone leeractiviteiten: Blackboard Collaborate Ultra.
 • Accreditatie virtuele klas
  Accreditatie virtuele klas
  In 2014 is de opleiding tot “Farmaceutisch Consulent” van Saxion Next geaccrediteerd door de NVAO. De opleiding bestaat uit een blended leertraject waarbij ongeveer 90% online activiteiten plaatsvinden. De uitgangspunten die we formuleerden in het Didactisch concept waren: Blended Leren, Flipped Classroom, praktijkgericht, actueel, peer-to-peer instructie, verantwoordelijkheid student voor eigen leerproces, formatieve en summatieve toetsing.
 • Professionele ontwikkeling met behulp van webinars
  Professionele ontwikkeling met behulp van webinars
  Help ons op een professionele manier webinars te ontwerpen en uit te voeren die interessant zijn voor onze doelgroep; leerkrachten en docenten van Nederlands onderwijs in het buitenland.