Webinar services

 

Je wilt zelf een webinar organiseren? Welk soort?

Wij zijn specialist in interactieve webinars. Dat betekent dat je niet een tv programma nabootst, maar dat je veel interactie met je deelnemers nastreeft en dientengevolge het webinar soms anders verloopt dan dat je voorziet, dat het andere vaardigheden vraagt van de host, presentator of organiserende partij. Een interactief webinar is een webinar waarbij deelnemers niet in slaap vallen of zich gaan vervelen.

 
 
Zoom conference 


1. Eerst een Skype gesprek

Je wilt een webinar organiseren, maar weet nog waar te beginnen? Wat moet je kunnen en kennen voordat je begint? Hoe doe je het goed? Wat kost zo’n traject? Na een gesprek leveren wij een rapport op met een stappenplan en prijsopgave.

2. Doe-het-zelf webinar

a) De eerste keer. Wil je zelf leren om met webinars te organiseren en uit te voeren? Wij begeleiden je de eerste keer intensief, met alles wat je nodig hebt. Training op de software, het versturen van uitnodigingen, het in elkaar zetten van een effectief webinar, marketing, opname, content, en meer. Hoe meer je zelf doet, hoe minder wij doen en hoe minder je betaald.

b) De tweede keer. Zijn we alleen aanwezig bij de DRY-RUN en de uitvoering van het webinar om de laatste puntjes op de i te zetten.

3. 100% support webinar

Wil je een webinar organiseren met zo min mogelijk zorgen? Laat ons dan alles regelen.

4. Webinar-assistent

De webinar assistent zorgt voor een goed verloop voor en tijdens het webinar. Hij/zij bespreekt vooraf de inhoud door met de presentator, zorgt voor het schoonmaken van het feedback venster, de chat, de polls, aanvullende instructie, etcetera.

5. Trainingen webinars

Wil je zelf een e-learning doen op je eigen tempo en voor een lage prijs. Aangevuld met een live training? Of wil je een live training in een groep? Vraag naar de prijs.

6. Live Online Events

Wil je een conferentie of live seminar combineren met een webinar of webcast, een twitter stream of anderszins meer body geven? Dat doen wij zelf niet, maar daar hebben we uitstekende partners voor.